Palvelukoordinaattori - Rovaniemi
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021
Oulun ja Rovaniemen sydänkeskukset ovat sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistuneita ihmisläheisiä lääkärikeskuksia. Koko Sydänkeskusten toiminnan kantavana ajatuksena on ihmisten auttaminen sydänsairauden äärellä. Vastaanottoa Rovaniemen toimipisteellä pitää n. 10 kardiologia. Yhdessä Oulun ja Rovaniemen Sydänkeskukset ovat suomen suurin kardiologiaan erikoistunut yksityinen lääkärikeskus.

Oletko iloinen asiakaspalvelun ammattilainen? Haluatko työskennellä lääkärikeskuksen asiakaspalvelussa? Etsimme asiakasyrityksellemme, Oulun Sydänkeskukselle, reipasta ja toimeen tarttuvaa palvelukoordinaattoria Rovaniemen toimipisteeseen. Työ on osa-aikainen ja työn määrä vaihtelee viikoittain. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kyseessä on vuokratyösuhde Eilakaislan kautta. Hae paikkaa pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi palvelukoordinaattorina huolehdit niin vastaanotolle saapuvien asiakkaiden palvelemisesta kuin puhelintiedusteluihin vastaamisesta. Teet ajanvarauksia, opastat ja rahastat asiakkaita sekä teet erilaisia kirjauksia. Toimit vastaanottomme iloisena ja sinnikkäänä organisoijana, etkä hätkähdä tilanteita, joissa sinun täytyy tehdä itsenäisiä ratkaisuja.  Edellytämme joustavuutta työaikojen suhteen, koska työhön kuuluu niin ilta- kuin päivävuorojakin.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea upeaa palveluasennetta asiakkaitamme kohtaan. Haluat palvella jokaisen asiakkaan viimeistä piirtoa myöten hyvin! Työ vaatii myös itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä kokonaisuuksien hyvää hallintaa. Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä ottaa uusia järjestelmiä haltuun nopeasti. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen terveydenhoitoalalta ja toimistotehtävistä tai terveydenhoitoalan koulutuksen, mutta huomioimme myös muunlaisen taustan omaavat henkilöt. 

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän osana yhtä Suomen suurimmista kardiologiaan erikoistuneista lääkärikeskuksista. Tueksesi saat kattavan perehdytyksen sekä tuen Oulun toimipisteeltämme. Tämä on huippumahdollisuus sinulle, joka nautit asiakaspalvelutyöstä mutta myös mahdollisuudesta työskennellä itsenäisesti ja haluat päästä mukaan nuorekkaan yrityksen kasvuun!


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 3.5. klo 9-10 ja 11.5. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikatLisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot