Palvelukoordinaattori Pitäjänmäkeen
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Elinkaaripalveluiden tehotiimi etsii uutta Palvelukoordinaattoria!

Huomioithan, että tämän tehtävän hoitaminen edellyttää selkeää suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä vastaat nimettyjen yritysasiakkaiden laitekannan ylläpidosta, konsultoit laitehankinnoissa sekä koordinoit erinäisten laiteprojektien etenemistä sovittujen aikatavoitteiden puitteissa. Toimit aktiivisena yhteyshenkilönä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden välillä, ja asiakkaan kanssa käydyissä palavereissa raportoit yhteisesti sovituista tavoitteista ja projektien edistymisestä.

Päivittäisiin tehtäviin sisältyy työasemien, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto ja selvittely, tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi, laiterekisterin ylläpito sekä myös säännöllinen yhteydenpito asiakaskontakteihin ja kumppaneihin. Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä CGI:n service deskin sekä lähitukitiimien kanssa. Käytät työssäsi useita järjestelmiä ja Excel on myös päivittäisessä käytössäsi.

Edellytykset

Tehtävän kannalta on oleellista, että työskentelet itseohjautuvasti, viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa myös englannin kielellä!

Tehtävässä menestymistä edistää tietotekniikan tai liiketalouden koulutustausta sekä työkokemus esim. tilaus-toimitusketjun eri vaiheista tai ICT-alalta infratuen parista, sillä IT-kokonaispalveluprosessin ymmärtäminen laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta on merkittävä etu.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden toimia isossa, kansainvälisessä ja alallaan tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa erittäin hyvien yhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittymiseen. Pystyt myös pitkälti omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttamaan pitkäjänteiseen urakehitykseen. Työtehtävä itsessään tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236214
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sigrid Puhilas-Ikonen (sigrid (a) poolia.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa