(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Espoo
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle palvelukoordinaattoria keskitettyyn palvelukeskukseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta.

Palvelukoordinaattorina toimit tuotannon ja Eltelin asiakkaiden keskitettynä tukena ja palveluna niin dokumentoinnin, talouden kuin kentän tukitoimintojen osalta. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kyselyihin vastaaminen, työtilausten vastaanottaminen, töiden ja vikatilausten ohjaaminen oikeille tiimeille, laskuttaminen ja dokumentointi. Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut sidosryhmätyöskentelijä. Et säikähdä uusia ja vaihtuvia tilanteita, vaan siedät hyvin muutosta ja pidät fokuksen omassa työssä. Tartut uteliaasti toimeksiantoihin ja edistät niitä nopealiikkeisesti.

Pääasialliset työtehtävät
  • asiakkaiden kyselyihin vastaaminen
  • työtilausten vastaanottaminen
  • töiden ja vikatilausten ohjaaminen oikeille tiimeille
  • laskutus ja dokumentointi
Odotamme sinulta:
  • Soveltuvaa AMK-tason tutkintoa tai vastaavaa kokemuksella saavutettua ammattitaitoa
  • Vahvaa osaamista MS Office -ohjelmista ja eri järjestelmien nopeaa omaksumista
  • Aktiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä kehittämis- ja kehittymishalua
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle ammattitaitoisten esimiesten tuen; loistavan työilmapiirin; sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa roolin sisältöön ja kehityssuuntaan.
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.