(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori, KOKO Lahti
Food&Events Tapahtumaravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Oletko synnynnäinen asiakaspalvelija, joka nauttii myynnistä ja tapahtumista? Vakuutatko asiakkaasi ja työkaverisi tarttuvalla innokkuudellasi? Sytytkö monipuolisesta koordinaattorin työstä? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä; olet juuri se oikea! Food&Events Tapahtumaravintolat etsivät nyt ravintolamyyntitiimiin innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä

PALVELUKOORDINAATTORIA

Vastuualueesi

Palvelukoordinaattorina työpäiväsi täyttyvät monipuolisista Restelin ja Food&Eventsin ravintolapalveluiden myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä. Huolehdit mm., yritys- ja yksityistilaisuuksien sekä VIP-pakettien myynnistä ja koordinoinnista niin, että tarjoilu- ja keittiöhenkilökunnan on mutkatonta ja selkeää toteuttaa asiakkaille hienoja elämyksiä. Neuvottelet asiakkaidesi kanssa sujuvasti niin puhelimitse kuin sähköisestikin, ja mielenkiintoisena lisänä pääset mukaan Restelin mobiilisovelluksen Restiksen kautta tapahtuvan asiakaspalvelun maailmaan.

Lisäksi tehtäviisi lukeutuu asiakaspalautteiden hallinta, tilainfojen ajantasainen ylläpito sekä orderipalaverit. Autat asiakastilaisuuksien järjestämisessä ja näin ollen pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa osallistut myös asiakastapaamisiin sekä erilaisiin myynninedistämistilaisuuksiin, kuten messuille.

Menestyksen avaimet

Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan ennakkoluulottoman intohimoista asennetta myyntityöhön sekä kiinnostusta tapahtumaravintolabisnestä kohtaan. Sinulta löytyy kokemusta asiakaspalvelusta ja nautit siitä, että pääset mukaan takaamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja palvelukokemuksia. Toimit luontevasti ja aktiivisesti osana dynaamista myyntitiimiä ja monipuolinen sidosryhmätyöskentely on sinulle mielekästä.

Olet tottunut käyttämään erilaisia IT-ohjelmia ja -sovelluksia ja hallitset MS Office ohjelmat. Kommunikoit sujuvasti kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin. Muun kielitaidon sekä kaupallisen kokemuksen ja/tai koulutuksen katsomme ehdottomasti eduksesi!

Me tarjoamme

Tässä työssä pääset mukaan matkalle kohti tapahtumaravintolatoimen elämyksellisempää tulevaisuutta! Tarjoamme sinulle monipuolisen työn innostavassa työympäristössä. Pakettiin kuuluu myös mukavien työkavereiden lisäksi Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työt alkavat viimeistään vuoden vaihteessa. Työpisteesi sijaistee Lahden Sibeliustalossa ja työaikasi on pääosin arkisin klo 8:00-16:00.

Lisätietoa ja hakemuksesi

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta ja innostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta - mitä pikimmin, sitä parempi. Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.10 mennessä osoitteeseen sales@restel.fi otsikolla LAHTI – Palvelukoordinaattori.

Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumaravintoloiden myyntiryhmän päällikkö Ville Pelamo ville.pelamo@restel.fi, puh. +358 400 358 275 (soittoajat maanantaisin. klo 9:00-12:00).