(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

HUOMIO Hyvinkää ja Hämeenlinna! Onko kesätyöpaikka vielä hakusessa, meillä olisi huippupesti tarjolla:

PALVELUKOORDINAATTORI

Työskentelet kiinteistöpalvelujen tuotannon tukena vastaten erilaisista hallinnollisista tehtävistä. Käytännössä siis pidät huolta muun muassa siitä, että avainten hallinta on hanskassa ja autopaikkojen vuokrasopimukset ajan tasalla. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin ja kumpaakin kautta välittyy iloinen asiakaspalveluasenteesi. Lisäksi huolehdit omalta osaltasi siitä, että myynti- ja ostolaskut liikkuvat oikein, tulot ja kulut kohtaavat kuukausittain ja toimintaa tukevat raportit ovat ajantasaisia. Kesätyö alkaa viimeistään kesäkuun alussa ja kestää syyskuun loppuun. Työskentelet aluksi 1 kuukauden Hyvinkäällä ja sen jälkeen 3 kuukautta Hämeenlinnassa.

Hakemamme tyyppi on näppärä eri järjestelmien kanssa ja omaa erinomaisen laskupään lisäksi taidon pitää asiat järjestyksessä. Mikäli et ole ryppyotsainen vaan positiivinen, avoin ja oma-aloitteinen, sovellut hienosti joukkoomme! Jos hektisyyskään ei sinua heilauta vaan osaat priorisoida ja mukaudut helposti muuttuviinkin tilanteisiin, saatat olla juuri etsimämme tiimimme kesävahvistus.

Tässä tehtävässä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja pääset työskentelemään huippuporukassa.

Me odotamme jo hakemustasi, joten laitapa se tulemaan alla olevan linkin kautta. Hakuaikaa on varattu 29.4. saakka. Jos tarvitset vielä lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Tiina Uskalinmäkeen ke 18.4. klo 14-16 sekö ke 25.4. klo 8-16 p. 0500-621 165. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!