(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori kesäksi (Tampere, Kuopio tai Joensuu)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Me Opsetissa vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu-, back office-, ja asiantuntijakokonaisuuksiin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria!


Haemme nyt Opsetin henkilöstöpalveluihin kokoaikaista palvelukoordinaattoria kesäksi 2020.
Sijoituspaikkakunta voi olla Tampere, Kuopio tai Joensuu.


Palvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluvat palveluidemme esimiesten tukeminen mm. rekrytointien toteuttamisessa, työntekijöiden työsuhdeasioiden hallinnoinnissa sekä tulostavoitteiden saavuttamisessa.


Tässä työssä kaiken perustana ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot, itsenäinen, tavoitteellinen ja napakka työote, sekä taito hallita kokonaisuuksia. Työskentelet erilaisten järjestelmien kanssa ja ymmärrät työsi sidonnaisuudet yhteisiin aikatauluihin sekä sovittuihin toimintamalleihin liittyen. Työotteeltasi olet systemaattinen ja siedät myös rutiininomaista työskentelyä.


Toimintaympäristömme on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä, joten edellytämme mahdollisuutta joustaa vaihtelevan työmäärän mukaan. Omassa roolissasi keskiössä ovat esimiesten avustaminen sekä henkilöstöasioiden huolellinen hoitaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esim. HR- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta.


Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi sekä yhtiön tukitoiminnot.


Jos tunnistit itsesi tiimiimme sopivaksi, jätäthän hakemustasi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 25.5.2020.


Työsuhde solmitaan syyskuun loppuun saakka.


https://opset.fi/tyopaikka/palvelukoordinaattori-kesaksi-tampere-kuopio-tai-joensuu/


Kaipaatko lisätietoa? Lähetä sähköpostia: tanja.koskenkorva@op.fi.


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.