(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme

 

PALVELUKOORDINAATTORIA JYVÄSKYLÄÄN vanhempainvapaan sijaisuuteen!

 

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

  

Etsimme palvelukoordinaattoria vastaamaan muun muassa laskutuksesta, sopimushallinnasta ja raporttien oikeellisuudesta. Käytännössä pidät huolta siitä, että laskutusmateriaalit ja ostolaskut liikkuvat oikein ja ajallaan, tulot ja kulut kohtaavat kuukausittain, sopimusmuutokset on tehty ajallaan ja toimintaa tukevat raportit ovat ajantasaisia.

 

Mitä tarvitset

  • Erinomainen järjestelmien ja toimisto-ohjelmien käyttötaito
  • Kaupallinen koulutus
  • Kiinteistöpalveluiden ja siivouspalveluiden tuntemus plussaa
  • 2-5 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, jota siivität iloisella asiakaspalveluasenteella.
  • Suomen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Reipasta asennetta matkustamiseen, sillä tämä tehtävä sisältää reissuja myös Seinäjoelle

 

Jos yllä mainitut vaatimukset kolahtivat sinuun saatat hyvinkin olla etsimämme uusi palvelukoordinaattori!

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huippukollegat ja vastuullisen työn kiinteistöpalvelun maailmassa. Töitä on tarjolla vähintään 24.4.2020 asti. Meillä pääset tekemään kiinteistöpalveluiden yksiköistä entistä tehokkaampia! Omasta mielestämme olemme poikkeuksellisen ketteriä ja aikaansaavia, ja työyhteisössämme otamme rentouden vakavasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan.

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän siis epäröi, vaan täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa 14.3. klo 15-16 Pia Lambacka p. 0503856936.