(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme

 

PALVELUKOORDINAATTORIA JYVÄSKYLÄÄN määräaikaiseen tehtävään!

 

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

  

Etsimme palvelukoordinaattoria vastaamaan muun muassa laskutuksesta, sopimushallinnasta ja raporttien oikeellisuudesta. Käytännössä pidät huolta siitä, että laskutusmateriaalit ja ostolaskut liikkuvat oikein ja ajallaan, tulot ja kulut kohtaavat kuukausittain, sopimusmuutokset on tehty ajallaan ja toimintaa tukevat raportit ovat ajantasaisia. Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen tehtävä.

 

Mitä tarvitset

  • Erinomainen järjestelmien ja toimisto-ohjelmien käyttötaito
  • Kaupallinen koulutus
  • Kiinteistöpalveluiden tuntemus plussaa
  • 2-5 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, jota siivität iloisella asiakaspalveluasenteella.
  • Suomen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Reipasta asennetta matkustamiseen, sillä tämä tehtävä sisältää reissuja myös Seinäjoelle

 

Jos yllä mainitut vaatimukset kolahtivat sinuun saatat hyvinkin olla etsimämme uusi palvelukoordinaattori!

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huippukollegat ja vastuullisen työn kiinteistöpalvelun maailmassa. Meillä pääset tekemään kiinteistöpalveluiden yksiköistä entistä tehokkaampia! Omasta mielestämme olemme poikkeuksellisen ketteriä ja aikaansaavia, ja työyhteisössämme otamme rentouden vakavasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän siis epäröi, vaan täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Annika Terhosalo. Annikan tavoitat parhaiten 13.2 klo 10-11 ja 18.2 klo 9-10 numerosta +358503858939.