Palvelukoordinaattori Helsingin keskustaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Haluatko monipuolisen ja vaativan työn, jossa pääset luomaan elämyksellisiä palvelukohtaamisia asiakkaiden kanssa?

Haemme nyt sinua, asiakaspalveluasenteella varustettua PALVELUKOORDINAATTORIA, asiakkaamme pääkonttoriin Helsingin keskustaan.

Palvelukoordinaattorin tehtävässä
huolehdit erilaisista tukipalvelutehtävistä. Työtehtäviäsi ovat muun muassa vieraiden vastaanotto, ohjaaminen sekä poissaattaminen, saapuvan ja lähtevän postin käsittely, varaustilanteiden hallinta, neuvottelutilojen ylläpito, AV-laitteiden hallinta ja käyttöopastus, kalustejärjestelyt, toimistotarvikkeiden tilaukset sekä kohteen yhteyshenkilönä toimiminen. Tämän lisäksi vastaat lounasbistron ja kahvilan toiminnasta, valikoimasta sekä palvelusta. Työtehtäviäsi ovat muun muassa Catering- tilaisuuksien tarjoilu, astiahuolto sekä tilitysten tekeminen ja laskutustietojen vieminen järjestelmään. Työtä tehdään toimistoaikoina arkisin klo 07:00-15:00 välillä. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, ja omaksut nopeasti uusia asioita nauttien vaihtelevuudesta, mutta kykenet myös rutiinin omaiseen työskentelyyn. Olet joustava tiimityöskentelijä, mutta kykenet toimimaan työtehtävissä myös itsenäisesti. Omaat hyvän organisointikyvyn ja osaat ratkaista ongelmia itsenäisesti haastavissakin tilanteissa. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen. Sinulla tulisi olla restonomin tutkinto ja aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä aulapalvelutyöstä. Pääkonttorilla käy vierailijoita, joiden kanssa kommunikoit päivittäin hyvällä suomen ja ruotsin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Lisäksi sinulla on sujuva englannin, espanjan ja italian kielen taidot. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti myös uudet järjestelmät. Kassatyöskentely on sinulle tuttua sekä olet suorittanut hygieniapassin.

Tueksesi saat loistavat työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa - ilon kautta tekeminen korostuu tiimissämme! Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin. Tule mukaan osaksi menestyksekästä tiimiämme, meillä sinä olet parhaista paras!

Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 01.08.2021 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseen myös CV:n. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 01.10.2021.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla.
Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot