(Poistunut julkaisusta)

PALVELUKOORDINAATTORI, ESPOO
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

 

Haemme nyt yhtä (1) asiakaspalveluhenkistä Palvelukoordinaattoria elinkaaripalveluhallinnan tiimiin työskentelemään Espoon Leppävaaraan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja työaika sijoittuu klo 8-16 välille. 

Tehtävässä tulet olemaan osana yritysasiakkaamme kansainvälisestä organisaatiota. Työpäivääsi kuuluvat asiakkaan ja laitetoimittajien välillä linkkinä toimiminen, raportoiminen, koordinoiminen sekä tarvittavien tahojen avustaminen. Pienessä tiimissä kukaan ei jää yksin ja yhdessä paahdetaan ja tsempataan eteenpäin kiireenkin ilmaantuessa.
 
Ketä etsimme?

Olet oma-aloitteinen ja työurasi on kestänyt jo vähintään parin vuoden ajan. Tykkäät palvella asiakkaita ja kuvailetkin itseäsi asiakaslähtöiseksi. Arkemme on välillä hektistä, joten kestäthän ajoittaiset aikataulupaineet ja kykenet priorisoimaan omaa työskentelyäsi. Haluat tehdä työsi laadukkaasti, ja sinulle ei ole ongelma seurata palvelutasojen täyttymistä.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti:
-Aiempaa alan työkokemusta vähintään kahden vuoden ajalta, asiakaspalvelukokemus ja projektiluontoiset tehtävät IT-ympäristössä katsotaan eduksi, varsinkin monitoimittaja ympäristöt
-Hyvää ongelmanratkaisukykyä, tarkkaavaisuutta ja järjestelmällisyyttä
-Hyvä excel-osaaminen
-Palvelutason (SLA) ymmärrystä ja sen seurantaa
-Outside the box –ajattelukykyä
-Kykyä työskennellä yksin sekä tiimissä 
-Järjestelmällisyyttä ja tarkkaavaisuutta
-Suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista

Mitä meiltä saat?

Proserviassa vastaamme asiakkaidemme tämän päivän IT-haasteisiin, mutta valmistaudumme myös huomisen tuomiin pulmiin jatkuvasti kehittämällä uutta. Nyt on hieno hetki myös sinun hypätä mukaan! Kanssamme pääset luomaan uusia toimintatapoja ja tueksesi saat esimiehesi ja lähitiimin lisäksi kansainvälisen asiantuntijaverkoston. Tukitoimintomme kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joten Palvelukoordinaatorin rooli tarjoaa sinulle myös huikean mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Lue lisää meistä ja tekemisestämme osoitteessa www.proservia.fi

Hae mukaan!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää tehtävästä, voit kysellä lisätietoja hakijakeskuksemme numerosta 040 550 4910 (arkisin klo 9-14) tai sähköpostitse osoitteesta proservia.rekrytointi@manpowergroup.fi.

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi rekisteröitymällä ja linkittämällä CV:si. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.