(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haaveiletko kansainvälisestä it-urasta? Oletko rohkea ja järjestelmällinen ja sinulla pysyy homma hallussa isonkin työmäärän keskellä? Mikäli vastasit kyllä, meillä on sinulle paikka avoinna!

Baronan kasvava 40-henkinen asiakaspalvelu- ja tietotekniikkayhteisö Puolan Katowicessa toivottaa sinut tervetulleeksi töihin Euroopan sydämeen! Katowicen palvelukeskuksessamme hoidamme 1. ja 2. asteen it-tukipalveluita, sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa ja palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7.

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä palvelukoordinaattoria koordinoimaan asiakkailta tulevia palvelupyyntöjä. Palvelukoordinaattorin tehtävässä vastaat laiteasennuksiin ja laitevaihtoihin liittyvien asiakaskäyntien varaamisesta niitä hoitaville it-tukihenkilöille.

Tehtävässä toimit yhdessä sidosryhmien kuin tiimisi kanssa valvoen ja hoitaen työjonoja. Työ on hyvin oma-aloitteista ja pääsetkin itse suunnittelemaan oman viikkoaikataulusi ja vastaamaan siitä, että sovitut tapaamiset tulevat hoidetuiksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan talven/kevään 2020 aikana ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • Hyvää Office tuntemusta
  • Kykyä työskennellä yksin sekä tiimissä ja hyödyntää eri sidosryhmien osaamista
  • Järjestelmällisyyttä ja tarkkaavaisuutta

Tietoteknisten laitteiden ja av-laitteiden tuntemus on eduksi tässä tehtävässä ja toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta asiakaspalvelualalta.

Työajat ja palkkaus

Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15.

Miksi Katowiceen?

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus tiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löytyessä!

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi!

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804.