(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattoreita ja Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ja IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle, vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa, Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia IT-tukipalveluja sekä asiakaspalvelua asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen myös haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia palvelukoordinaattoreita sekä asiakaspalvelijoita IT-tukeen. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan IT-tukena toimimisen salat. Meillä voit aloittaa työskentelyn joustavasti, koska otamme vastaan uusia työntekijöitä joka kuukausi vuoden ympäri. Työ alkaa sopimuksen mukaan vallitseva tilanne huomioiden. Jätä hakemus siis rohkeasti, nykyisestä olinpaikastasi riippumatta!

Mitä työtä teemme ja kenelle se sopii?

IT tuen asiakaspalvelun tehtävät sisältävät ensimmäisen ja toisen asteen IT-tukipalveluita. Tuotamme laaja alaisesti palveluita sisältäen mm. sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa sekä tunnushallintaa. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimen, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7.

Palvelukoordinaattorin tehtävässä vastaat laiteasennuksiin ja laitevaihtoihin liittyvien asiakaskäyntien varaamisesta niitä hoitaville it-tukihenkilöille. Tehtävässä toimit yhdessä sidosryhmien kuin tiimisi kanssa valvoen ja hoitaen työjonoja. Työ on hyvin oma-aloitteista ja pääsetkin itse suunnittelemaan oman viikkoaikataulusi ja vastaamaan siitä, että sovitut tapaamiset tulevat hoidetuiksi

Haemme tekijöitä molempiin rooleihin, kerrothan hakemuksessasi kumpi on ensisijainen toiveesi. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Haemme ennen kaikkea vahvan asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. IT-osaamisesta on tehtävässä ehdottomasti hyötyä, mutta valmis alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Jos sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä sekä olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään alalla, tämä työ voisi sopia juuri sinulle!

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme monipuolisia työvuoroja ja pyrimme toteuttamaan henkilökohtaiset toiveet vuorosuunnittelussa. Työ on vakituinen ja noudattaa paikallisia työehtosopimuksia. Palkkauksemme on paikallisesti kilpailukykyinen ja meillä on myös houkuttelevat henkilöstöedut.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona. Kaupunki tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia ja palkkasi takaa hyvän elintason. Matkustaminen Puolan sisällä, sekä Krakovan kautta muualle Eurooppaan, on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista @baronakatowice.

Autamme urasi alkuun!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova. Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Kohti uusia haasteita?

Me Baronalla seuraamme ja noudatamme vallitsevaan tilanteeseen liittyviä viranomaisohjeita. Rerytointiprosessi suoritetaan sähköisesti, ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja Team manager Lauri Kinnunen arkisin numerosta +48 577 230 085.