(Poistunut julkaisusta)

Palvelukonsulentti
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsitään palvelukonsulenttia Kuopion alueelle osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Haemme asiakkaallemme Kuopioon palveluautomaattihuoltajaa / konsulenttia osa-aikaiseen työhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen 6-8kk, mutta on myös mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin joustavasti klo 6-20 välillä Kuopion alueella autolla kohteesta toiseen liikkuen. Pystyt suunnittelemaan työpäiväsi etukäteen ja työaika joustaa, kunhan vain työt tulevat tehdyksi. Viikkotunteja kertyy viikottain n. 24h/vko, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työtehtävät koostuvat pääosin välipala-automaattien täyttämisestä, puhdistamisesta sekä tarvikevaraston ylläpidosta. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa, joten positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämisen kannalta.

Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi luonteeltaan myös oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä, joka hoitaa työnsä aina reippaasti ja huolellisesti. Työtä tehdään hyvin itsenäisesti, joten toisinaan hyvä ongelmanratkaisukyky ja taito toimia järjestelmällisesti, myös paineen ja kiireen keskellä, on hyödyksi tehtävässä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä b-ajokorttia.

Tarjoamme joustavaa, liikkuvaa ja mielenkiintoista työtehtävää Kuopiossa. Aloitus tehtävässä on joulukuun 2019 aikana, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.