(Poistunut julkaisusta)

Palvelukeskuspäivystäjä (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä palvelukeskukseen

kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteseen. 

Securitas Palvelukeskus tarjoaa asiakasyrityksilleen monipuolisia turvallisuus- ja palveluratkaisuja mm. puhelinpalveluita, kameravalvontaa, sekä etäohjaus- ja päivystyspalveluita.

Palvelukeskuspäivystäjän työ on kolmivuorotyötä, mutta pääpaino on aamu ja iltavuoroissa. Kokemuksen karttuessa koulutamme yövuoroihin erikseen.

Odotamme

Odotamme hakijoilta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen käyttötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa (myös puhelimitse).

Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Arvostamme

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit katsotaan hakijalle eduksi, mutta eivät ole hakuvaiheessa välttämättömiä. Eduksi luemme myös ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 31.3.2020 mennessä. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi