(Poistunut julkaisusta)

Palvelukeskuksen asiakaspalvelija, Certego Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Etsimme rautaisella asiakaspalveluasenteella varustettua tiimipeluria vahvistamaan Service Center -tiimiämme Espoossa. Tehtävä sopii sinulle, jolla on hyvä paineensietokyky sekä halu kehittyä monipuolisten ja haastavien palvelutilanteiden asiantuntijaksi.
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit erittäin monipuolisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä. Palvelukeskuksen palvelukattavuus on laaja ja se hallinnoi muun muassa asennukseen, kulunvalvontaan, koulutuksiin ja työajanseurantajärjestelmiin liittyviä yhteydenottoja sekä koulutusjärjestelyitä. Tässä roolissa olet siis ensimmäinen kontakti niin nykyisille asiakkaille kuin potentiaalisille tulevaisuuden asiakkaillekin. Lisäksi palvelet myös sisäisiä sidosryhmiä, kuten lukkoseppiä, asentajia ja projektipäälliköitä.
TYÖNKUVA

* Sidosryhmien palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse
* Tikettien vastaanotto, ratkaisu ja tarpeen vaatiessa koordinointi eteenpäin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rautainen asiakaspalveluasenne
* Ratkaisukeskeinen työskentelytapa
* Hyvä paineensietokyky
* Kyky työskennellä itsenäisesti
* Halu oppia uutta ja kehittyä
* Hyvät IT-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Työmäärä: Kokoaika, 8-16
* Sijainti: Espoo, Tapiola
* Palkka: sopimuksen mukaan
* Julkaisupäivämäärä: 30.1.2020
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Certego Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Certego Oy on Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa lukot ja lukitusratkaisut, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikka, henkilö- ja potilasturvajärjestelmät, kameravalvonta-, rikosilmoitin ja muut turvajärjestelmät sekä turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut.