(Poistunut julkaisusta)

Palvelukeittiöiden työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

ISS:llä visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Meillä pääset laittamaan ammattitaitosi lisäksi persoonasi likoon tuon yhteisen tavoitteemme eteen. Etsimme nyt PALVELUKEITTIÖIDEN TYÖNJOHTAJAA Oulun Kaakkurin ja Metsokankaan alueelle asiakkuuteen, jossa palvelukokonaisuus rakentuu ateria-, virastomestari- ja siivouspalveluista.


 


Tehtävässä vastuullasi on työn päivittäinen organisointi päiväkoti- ja koulukohteissa. Hyvin olennaisena osana työtä on luottamuksellisen asiakassuhteen rakentaminen sekä asiakkaan yhteyshenkilöiden, että muiden sidosryhmien suuntaan. Toimit esimiehenä noin 35 henkilölle, jotka toimivat erilaisissa monipalvelutehtävissä palvelukeittiöissä sekä siivouksen tehtävissä.  Palvelukeittiöissä monipalvelutyöntekijämme huolehtivat jakelukeittiöltä tulevan ruoan tarjolle sekä asiakaspalvelu- ja puhtaanapidon tehtävistä. Monipalvelutiimin esimiehenä tukenasi on suuren organisaation lisäksi päivittäisessä työssä siivouksen palveluohjaaja sekä esimiehesi, alueen palvelupäällikkö.


 


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva esimieskoulutus sekä vankka kokemus esimiestyöstä. Eduksi on kokemus julkiselta sektorilta sekä ymmärrys valmistuskeittiö – palvelukeittiö –toimintamallista. Tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä näppäryyttä käyttää mm.  erilaisia tuotannonohjaus- ja hankintajärjestelmiä. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, hygienia- ja ravitsemuspassia. Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti, EA- kurssit sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa tarvittaessa.  


 


Mikäli nautit hektisyydestä osana arkipäiviäsi ja koet onnistumisen riemua nähdessäsi sekä asiakkaan, että työntekijäsi tyytyväisinä, hae nyt tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.tyopaikat.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sinikka Maksimainen, 050 340 6224. Hakuaika päättyy 8.3.2020.


 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -