(Poistunut julkaisusta)

Palvelukehityksen ammattilainen
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Espooseen tai Joensuuhun

Palvelukehityksen ammattilaista

Palvelumuotoilijana vastaat nimettyjen palveluiden kehittämisestä potentiaalisesta asiakastarpeesta aina lanseeraukseen asti.  Pystyt kartoittamaan ja analysoimaan palveluiden käyttäjien tarpeet, kehittämään tarpeisiin vastaavat palvelut ja suunnittelemaan, miten palvelut tuotetaan. Tulet vastaamaan tiettyjen palveluiden elinkaaren aikaisesta kehittämisestä myös sen jälkeen, kun ne on luovutettu tuotantoon.

Teet yhteistyötä muiden palvelumuotoilijoiden, digitaalisten ratkaisujemme muotoilusta vastaavien kollegoiden, asiakastarpeista vastaavien päälliköiden ja palvelu- ja tuotekehitysprosesseista vastaavien kollegoiden kanssa. Vaikka työsi ei välttämättä sisällä digitaalisten käyttöliittymien tai käytettävyyden suunnittelua, on olennaista, että ymmärrät niiden merkityksen osana palvelukokemusta ja pystyt toimimaan konsultatiivisesti niiden kehittämisessä.

Sinulle on kokemusta palvelumuotoilusta BtoB-asiakkaille ja hallitset erilaisten palvelumuotoilutyökalujen käytön. Tehtävään ei kuulu palvelutuotannon johtamista, mutta aiempi kokemus siitä on suuri etu, jotta voit kehittää palveluita niiden omistajana. Olemme iloisia, jos olet toiminut Abloyn kaltaisessa kansainvälisessä yrityksessä, ja osaat suunnitella palvelua asiakkaan näkökulmasta sekä ajaa aktiivisesti palvelun kehittämiseen vaadittavia sisäisiä muutoksia kansainvälisessä organisaatiossa. Pystyt käyttämään työkielenäsi sekä suomea että englantia ja matkustamaan usein. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, jossa työkavereinasi on aktiivinen ja motivoitunut joukko liiketoiminnan kehityksen ja tuotekehityksen huippuammattilaisia. Tarjoamme mahdollisuuksia monipuolisiin kehityspolkuihin ja uramahdollisuuksiin kotimaassa ja ulkomailla Abloyn sekä ASSA ABLOY -konsernin palveluksessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Panu Hällfors, Digital and Service Solutions, p. 040 577 2876.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?49c5428d&lang=fi-FI - haastattelemme jo hakuaikana, joten olemme kiitollisia, jos lähetät hakemuksen mahdollisimman pian!