(Poistunut julkaisusta)

PALVELUJOHTAJA
A-klinikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

PALVELUJOHTAJA, A-klinikka Oy

 

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 12 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla, Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme digipalveluita koko Suomeen. Strategiamme on uudistaa suomalaista päihde- ja mielenterveyshoitoa hyödyntäen uusinta teknologiaa, tutkimustuloksia ja monialaista osaamista.

 

A-klinikka Oy hakee

PALVELUJOHTAJAA

 

Keskeiset vastuualueesi ovat

  • liiketoiminnan kasvu uusissa palveluissamme, joissa tärkeänä kohderyhmänä ovat yksityiset yritykset ja työterveyshuollon toimijat
  • digitaaliset palvelut ja niiden kehittäminen
  • pääkaupunkiseudun palveluyksiköiden sekä Haminassa ja Lahdessa sijaitsevien lastensuojeluyksiköiden toiminta ja niiden kehttäminen

 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme, että sinulla on vankka kokemus johtaa ja koordinoida strategisia kasvuhankkeita. Sinulla on hyvä liiketoiminnan johtamiskokemus ja omaat kyvyn viedä läpiä muutoksia ja prosesseja. Omaat positiivisen, innovatiivisen, päämäärätietoisen ja avoimen lähestymistavan ja asenteen.

Odotamme, että sinulla on hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet innostava henkilöstön johtaja. Yhteistyökumppaneita on myös Ruotsissa, joten tarvitset valmiuksia työskennellä myös englannin kielellä. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus on sinulle eduksi mutta ei välttämätöntä. Koulutuksesi on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja innostuneen henkilöstön kanssa mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä yrityksemme keskeisellä paikalla. Kumppaneitasi ovat johtoryhmän jäsenet ja yhteisten palveluiden ammattilaiset. Palvelujohtaja on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtajalle. Työsuhde on vakituinen.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä Pasilassa, mutta myös osittainen etätyö muulta paikkakunnalta onnistuu.

 

Olet tervetullut joukkoomme sopimuksen mukaan.

 

Toimitusjohtaja Kaarlo Simojoki antaa mielellään tehtävästä lisätietoja pe 19.2. klo 16-17.

 

Lähetäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksen ja cv:n kera viimeistään 28.2.2021 mennessä henkilöstöjohtaja Arja Martimon sähköpostiin arja.martimo@a-klinikka.fi.

 

Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa a-klinikka.fi. Digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi