Palvelujohtaja
Kalliola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Tekijäksi Kalliolaan? Haemme palvelujohtajaa aikuisten palveluihin

Teemme Kalliolassa töitä paremman maailman eteen. Haemme nyt tekijöidemme joukkoon palvelujohtajaa aikuisten palveluihin. Palvelujohtajana vastaat Kalliolan tuottamista työllisyys- ja kotoutumis-, päihde- ja mielenterveys- sekä asumispalveluista.

Vastaat laaja-alaisesti Kalliolan tukea tarvitseville aikuisille suunnattujen palveluiden toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu yksiköiden johtajien esihenkilönä toimiminen. Vastaat siitä, että palvelut ovat laadukkaita ja liiketaloudellisesti terveitä. Vastuullasi on myös toiminnan laajentaminen ja uusien palveluiden käynnistäminen. Siksi tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteistyö palveluiden ostajien, kuten kuntien ja ELY-keskuksen sekä muiden sidosryhmien, kanssa. Osallistut lisäksi Kalliola-konsernin laajennetun johtoryhmän työskentelyyn.

Edellytämme, että sinulla on hyvä yleinen sosiaalialan tuntemus. Tunnet myös julkisten hankintojen menettelyt. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta esihenkilötehtävistä. Vahvat viestintätaidot ja verkostoitumiskyky edistävät onnistumista, koska tehtävässä tarvitaan ihmisläheistä johtajaa, jolla on halu kehittää palveluitamme.

Palvelujohtajana pääset vaikuttamaan suoraan mm. päihdepalveluiden ja työllisyysvalmennusten tulevaisuuteen. Vastuullasi on kahdeksan toimintayksikköä, joista tunnetuin on Myllyhoitoa toteuttava Kalliolan klinikka. Suunnittelemme parhaillaan myös laajentumista uusiin palveluihin.

Työskentelet innostuneiden ja sitoutuneiden työkavereiden kanssa yhteiskunnallisesti vaikuttavassa kasvuhakuisessa organisaatiossa, joka panostaa tuotot arvopohjansa mukaisesti takaisin palvelutyöhön.

Meillä Kalliolassa painotetaan henkilöstön hyvinvointia ja kehittymistä. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista esimerkiksi työaikajoustoin, etätyömahdollisuuksin ja tasa-arvoisin perhevapaajärjestelyin. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 4.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Minja Pohjola, p. 040 594 7770 tai minja.pohjola@kalliola.fi

Tavoitat hänet varmimmin ke 25.11. klo 9.30-11 ja ti 1.12 klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot