(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Tehtävän kuvaus

Monetra Pohjois-Savo Oy on osa valtakunnallista, neljän alueyhtiön ja emoyhtiön muodostamaa Monetra-konsernia. Konsernissa henkilöstöä on n. 900 ja Monetra Pohjois-Savossa n. 120. Tuotamme talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita asiakasomistajillemme, joita ovat kaupungit, kunnat, kuntayhtymät ja niiden omistamat organisaatiot. Yhtiön päätoimipaikka on Kuopiossa. Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja liikevaihtomme ylittää kuluvana vuonna 9,0 milj. euroa.

Haemme nyt nopeasti kehittyvään asiantuntijaorganisaatioomme aktiivista ja dynaamista PALVELUJOHTAJAA. 
Vastaat asiakkuuksista, palveluista sekä niihin liittyvistä prosesseista. Tarjoat asiakkaillemme uusia palveluita, hankit uusia asiakkaita sekä työskentelet myös konsernin verkostoissa. Toimit asiakaspalvelusta ja palvelutuotannosta vastaavien palvelupäälliköiden esimiehenä. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vahva kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon palveluista sekä palveluiden ja asiakkuuksien johtamisesta valmentavalla otteella. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joiden avulla kommunikoit sujuvasti ja vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen on sinulle itsestäänselvyys. Make it happen on tapasi toimia ja pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja ottamaan haltuusi avainroolisi yhtiössä.

Olemme Monetrassa rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme - muutos on meillä mahdollisuus. Työskentelemme toimistolla ja etänä aina tilanteen mukaan. Isona konsernina tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kehittymismahdollisuuksia dynaamisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle vastuullista roolia ketterässä ja kehittyvässä konsernissa. 
Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.10.2020 klo 15.00 mennessä tämän linkin kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palvelujohtaja-monetra-pohjois-savo-oy-315456-1/.


Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    AVAINTES
Työavain:    315456

Yhteystiedot

Lisätietoja hakuprosessista antaa HR Manager Sami Räsänen, puh. +358 50 361 9194. Lisätietoja tehtävästä antaa Monetra Pohjois-Savo Oy:n toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen, puh. +358 50 561 9589.

Lisätietoja: 

https://www.monetra.fi/pohjoissavo/