(Poistunut julkaisusta)

PALVELUJOHTAJA
Ensin Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Ensin Palvelut Oy on uusi suomalainen asiakaspalveluyhtiö. Huolehdimme asiakasyritystemme 800 000 sopimukseen liittyvästä palvelutuotannosta, asiakaskokemuksesta ja brändistä suurella sydämellä ja varmalla otteella.

Tavoittelemme Suomen markkinajohtajan paikkaa energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina. Meillä on vahva kasvustrategia ja tarjoamme asiakkaillemme modernit asiakaspalvelukanavat ja sujuvat toimintaprosessit. Etsimme nyt palvelujohtajaa vastaamaan palvelutuotannostamme. 

Tehtävästä

Palvelujohtajana pääset rakentamaan Ensinin ydintoimintaa. Toimit noin 70 henkilön organisaation inspiroivana johtajana varmistaen laadukkaan ja tehokkaan palvelutuotannon sekä asiakaspalvelun yhdessä esimiestiimisi ja asiantuntijoidesi kanssa. Vastaat toiminnan tuloksesta, organisoinnista ja kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Ensinin muun johdon ja asiantuntijoiden kanssa varmistaen palveluiden toteutumisen tehokkaalla, ketterällä ja harmonisoidulla tavalla. Toimit myös aktiivisesti asiakas- ja toimittajarajapintamme kanssa.  Olet Ensinin johtoryhmän jäsen.

Odotukset 

Odotamme innostavaa, uuden luomisesta innostuvaa toiminnan rakentajaa. Olet esimerkilläsi johtava, tulosorientoitunut tiimipelaaja, joka kehittävällä ja aktiivisella otteella luo onnistumisen edellytyksiä henkilöstölleen. Uteliaisuus ja rohkeus luoda uutta kuvastavat luonteenpiirteitäsi. Organisaatiosi toimii useilla paikkakunnilla, joten sinulla on kyky rakentaa moderneja työskentelymalleja, mutta myös matkustaa työssäsi muutama päivä viikossa. Arvostamme rautaista asiantuntemustasi asiakaspalvelun tai muun palvelutuotannon johtamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on lisäksi kokemusta kumppanihallinnasta ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Sopimusjuridinen osaaminen edesauttaa työssä menestymistäsi.     Tarjoamme    Tule meille töihin, ollaan parhaita!    Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan uuden palveluyhtiön liiketoiminnan kasvun rakentamiseen ja toteutumiseen. Panostamme vahvaan alan liiketoimintaymmärrykseen, jatkuvasti kehittyviin palveluihin sekä sydämelliseen asiakaskokemukseen. Tehtävässäsi pääset luomaan uutta liiketoimintaa laajalle markkinalle ja näkemään oman tekemisesi konkreettiset vaikutukset. Yhdessä olemme enemmän.    Hae tehtävää 15.4.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Partner & Director Johanna Massa, p. 040 144 3333.