(Poistunut julkaisusta)

PALVELUJOHTAJA
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

PALVELUJOHTAJA

Haemme nyt vahvassa kasvussa olevaan ja kehittyvään asiantuntijaorganisaatioomme aktiivista ja tavoitteellista palvelujohtajaa. Vastaat asiakkuuksien hoidosta, palveluiden myynnistä sekä asiakasprosessien ja asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Syvennät yhteistyötä nykyisten asiakkaidemme kanssa tarjoamalla heille aktiivisesti palveluitamme sekä hankit uusia asiakkaita. Johdat ja koordinoit projekteja suunnitelmallisesti sekä työskentelet konsernin verkostoissa.
 
Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon palveluista ja vaativien asiakkuuksien hoidosta joko yrityssektorilla tai julkisella sektorilla. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joiden avulla kommunikoit sujuvasti ja vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet johtanut projekteja menestyksellisesti aina sopimusneuvotteluista ja sopimusten laatimisesta uusien palveluiden käyttöönottoon asti. Sinulla on vahva motivaatio kehittää itseäsi ja työtovereitasi valmentavalla otteella.
Haluamme olla Monetrassa rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme. Tarjoamme henkilöstöllemme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kehittymismahdollisuuksia dynaamisessa työympäristössä. 
 
Palvelujohtajan tehtävä on voimassa toistaiseksi. Pääasiallinen työskentelypaikka on Kuopio.  
 
Jos haluat olla mukana ketterässä, kehittyvässä ja vahvassa kasvussa olevassa konsernissa, jossa voit aidosti vaikuttaa ja tehdä merkityksellistä työtä, niin jätä hakemuksesi 2.3.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.2. klo 9-11.00, 24.2. klo 14-16.00 ja 27.2. klo 15-17.00 Monetra Pohjois-Savo Oy:n toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen, puh. +358 50 561 9589. Lisätietoja hakuprosessista antaa HR-päällikkö Elina Arppe, puh. +358 44 7918019. 
 
Linkki hakemukselle: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palvelujohtaja-278263/