(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja
Kalliola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Hei tuleva työkaveri! Tule tekijäksi Kalliolaan! 

HAEMME PALVELUJOHTAJAA

lastensuojelun palvelutuotannon ja kehittämisen johtotehtäviin

Vastaat laaja-alaisesti Kalliolan lastensuojelupalveluiden toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu yksiköiden johtajien esihenkilönä toimiminen. Vastaat siitä, että lastensuojelupalvelut ovat laadukkaita ja liiketaloudellisesti terveitä. Vastuullasi on myös toiminnan laajentaminen ja uusien palveluiden käynnistäminen. Siksi tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteistyö palveluiden ostajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut lisäksi Kalliolan konsernin laajennetun johtoryhmän työskentelyyn.

Edellytämme, että sinulla on syvällinen lastensuojelun osaaminen sekä hyvä yleinen sosiaali- ja terveysalan tuntemus. Tunnet myös julkisten hankintojen menettelyt. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta esimiestehtävistä. Vahvat viestintätaidot ja verkostoitumiskyky edistävät onnistumista, koska tehtävässä tarvitaan kehittämisotteista ihmisten johtajaa.

Palvelujohtajana pääset vaikuttamaan suoraan lastensuojelun tulevaisuuteen. Vastuullasi on noin neljännes pääkaupunkiseudun kaikista lastensuojelun laitoshuolto- ja avopalveluista. Työskentelet innostuneiden ja sitoutuneiden työkavereiden kanssa yhteiskunnallisesti vaikuttavassa kasvuhakuisessa organisaatiossa, joka panostaa tuotot arvopohjansa mukaisesti takaisin lastensuojelutyöhön. Meillä Kalliolassa painotetaan henkilöstön hyvinvointia ja kehittymistä. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista esimerkiksi työaikajoustoin, etätyömahdollisuuksin ja tasa-arvoisin perhevapaajärjestelyin. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 1.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Minja Pohjola puh 040 594 7770, minja.pohjola@kalliola.fi, jonka tavoitat varmimmin pe 21.2. klo 8.30-11 tai ke 26.2. klo 8.30-11.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.kalliola.fi