Palvelujohtaja
Poolia Suomi Oy / Talouskonsultointi Mertaoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Talouskonsultointi Mertaoja

Talouskonsultointi Mertaoja on ystävällinen ja moderni taloushallinnon palveluita tarjoava tilitoimisto, jossa työpöydät eivät notku mappivuorien ja kuittipinojen alla. Toimintaa on hoidettu jo perustamisvuodesta (2002) alkaen vain ja ainoastaan sähköisesti. Mertaojien etätyöorganisaatiossa kirjanpitäjät toimivat itsenäisesti omista etäkonttoreistaan käsin ja palvelevat parhaiden työkalujen avulla laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa, joka koostuu sekä start upeista, isoista yrityksistä että kansainvälisten toimijoiden Suomen tytäryhtiöistä. Mertaojat ovat Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Tässä yrityksessä on normit heitetty roskakoriin ja työskentely tapahtuu asiakkaiden ja työntekijöiden keskenään sopimalla tavalla ja kellonlyömällä. Voisikin sanoa, että Mertaojat ovat edelläkävijöitä monella tapaa, sillä myös robotiikka ja koneoppiminen ovat jo tärkeä osa toimintaa ja kehitysmyönteinen ajattelu on tullut jäädäkseen. Miksi siis mennä Mertaojaa edemmäs kalaan?!

Esittely

Jos sydämesi halajaa perinteiseen tilitoimistoon, suosittelemme lopettamaan ilmoituksen lukemisen tähän!

Etsimme nyt tälle huippukivalle organisaatiolle kehitysmyönteista, ennakkoluulotonta ja jämptiä sekä ehdottomasti huumorintajuista taloushallinnon ja johtamisen hallitsevaa

PALVELUJOHTAJAA

Työpaikkasi sijainti on siellä, missä sen haluat olevan, omassa kotitoimistossasi tai yrityksen toimipisteessä Helsingin ydinkeskustassa, mutta työn kannalta (asiakaspalaverit huomioiden) tehokkainta ja sujuvinta olisi, että kotimatkasi olisi korkeintaan tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta.

Työtehtävät

Toimenkuvasi ja vastuusi pitävät sisällään henkilöstöjohtamisen yhdessä esimiehesi (COO) kanssa. Johtoryhmän jäsenenä rooliisi kuuluu prosessien, työkalujen ja henkilöstön kehittäminen, laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen, sekä uusien asiakkuuksien käynnistäminen. Ongelmanratkaisutilanteet ja konsultointi (asiakkaat ja henkilöstö) sekä asiakkaiden tarpeiden kartoitus ovat myös tärkeä osa työnkuvaasi.

Lisäksi vastaat muutamasta (1-3) asiakkaasta itsenäisesti, näin ammattitaitosi ja kosketuspintasi pysyy tuoreena ja ajantasaisena.

Edellytykset

Odotamme sinulta monipuolista ja vahvaa taloushallinnon osaamista, kokemusta erilaisten yritysten taloushallinnosta, kokemusta esimiestyöstä ja sen kehittämisestä, proaktiivista ja ennakkoluulotonta sekä kehitysmyönteistä ajattelua ja innostunutta asennetta. Välttämätöntä työssä menestymisen kannalta on myös sujuva englanninkielen taito sekä ajantasaiset it-taidot, esim. Excelin osaaminen tulee olla erinomaista.

Toivelistaa voisi jatkaa. Mutta emme halua vain listata lisää adjektiiveja, koska kiteytettynä etsimämme henkilö on hyvä tyyppi - sellainen, joka innostaa muut mukaansa ja jonka kanssa on kiva tehdä töitä yhdessä joka päivä. Hän johtaa omalla esimerkillään, jakaa osaamisestaan muille sekä kannustaa tiimiä heidän oppimisessaan. Myynnillinen ajattelutapa on itsestäänselvyys!

Asiakkaamme käyttävät pilvipalveluna toimivaa Procountor -taloushallintojärjestelmää, jossa loppuasiakas itse hoitaa laskutuksen, ostolaskujen tarkastuksen ja maksamisen sekä matkalaskujen teon. Näin ollen kirjanpitäjien rooli on lähempänä Controlleria tai Talouspäällikköä kuin perinteistä tilitoimiston kirjanpitäjää. Taloushallinnon prosessit ovat murroksessa ja myös Mertaojille Robotin tuoma automatiikka on helpottanut tiettyjä rutiineja. On siis selvää, että arvostamme ennakkoluulotonta ja myönteistä asennetta uusia mahdollisuuksia ja tekniikoita kohtaan.

Edut

Apunasi on aktiivinen, osaava ja iloinen verkosto aina kun haluat ja tarvitset - et ole siis yksin. Tarjolla on siis loistavat puitteet työssä viihtymiselle, ammatilliselle kehittymiselle sekä työn ja vapaa-ajan tasapainottamiselle.

Omalla toiminnallasi, aktiivisella otteellasi ja työsi tuloksilla pystyt vaikuttamaan niin omaan rooliisi, siinä menestymiseen kuin omaan ansaintaasi.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme sinulle mielellämme lisää!

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmämme kautta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262552
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa