(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja varhaiskasvatukseen
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Jyväskylän kaupungin sivistyksen toimialalla on kaksi varhaiskasvatuksen palvelualuetta. Palveluihin kuuluvat kunnalliset ja yksityiset varhaiskasvatusta, esiopetusta ja avoimia varhaiskasvatuspalveluja antavat päiväkodit, perhepäivähoitajat, kerhot ja perhepuistot. Palveluja ja pedagogiikkaa kehitetään lasten ja perheiden tarpeet sekä opetussuunnitelmat ja yhteiskunnalliset muutokset huomioiden. Lasten ja perheiden osallisuus on meille tärkeää. Nyt haemme toiselle varhaiskasvatuksen palvelualueelle
 
PALVELUJOHTAJAA
 
toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.
 
Vastaat palvelualueen johtamisesta, taloudesta ja toiminnan kehittämisestä sekä varhaiskasvatuksen yhteisistä tehtävistä palvelujohtajien tehtäväjaon mukaan. Toimit palvelualueesi päiväkodinjohtajien esimiehenä.  
 
Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta kokemusta vaativista varhaiskasvatuksen johtamistehtävistä vähintään päiväkotiyksikkötasolla.  Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, kokemusta innovatiivisesta palveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta sekä taloudellisesti tuloksellisesta toimintatavasta. Lisäksi edellytämme sinulta itsenäistä päätöksentekokykyä ja vastuun kantamista johtajanamisroolissa sekä hyvää paineensietokykyä. 
 
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden johdossa. Pääset kehittämään palveluja jyväskyläläisille lapsille ja perheille yhdessä päiväkotien henkilöstön kanssa. Kollegiaalisena tukena on sivistyksen toimialan johtoryhmä. 
 
Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.  
 
Virassa aloitus on 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.jyvaskyla.fi/rekrytointi. Viran hakuaika päättyy 21.6.2018 klo 14.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Eino Leisimo, puh. 014 266 4033 ja henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä, puh. 014 266 1552. Sähköpostit molemmille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.