(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja varhaiskasvatukseen
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Jyväskylän kaupungin sivistyksen toimialalla on kaksi varhaiskasvatuksen palvelualuetta. Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat kunnalliset ja yksityiset lasten varhaiskasvatusta, esiopetusta ja avoimia varhaiskasvatuspalveluja antavat päiväkodit, perhepäivähoitajat, kerhot ja perhepuistot. Palvelua ja pedagogiikkaa kehitetään vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita sekä uusia opetussuunnitelmia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Lasten ja perheiden osallisuutta arvostetaan.

Nyt haemme toiselle varhaiskasvatuksen palvelualueelle

PALVELUJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Vastaat toisen varhaiskasvatuksen palvelualueen johtamisesta, taloudesta ja toiminnan kehittämisestä sekä tietyistä varhaiskasvatuksen yhteisistä tehtävä- ja kehittämisalueista palvelujohtajien tehtäväjaon mukaan. Toimit oman palvelualueesi päiväkodin johtajien esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta kokemusta vaativista varhaiskasvatuksen johtamistehtävistä vähintään päiväkotiyksikkötasolla. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, kokemusta innovatiivisesta palveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta sekä taloudellisesti tuloksellisesta toimintatavasta. Lisäksi edellytämme sinulta itsenäistä päätöksentekokykyä ja vastuun kantamista johtamisroolissa sekä hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden johtamisen keskiössä. Pääset kehittämään varhaiskasvatuksen palveluja jyväskyläläisille lapsille ja perheille yhdessä päiväkotien henkilöstön kanssa. Saat kollegiaalista tukea sivistyksen toimialan muulta johtoryhmältä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virassa aloitus 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Huom! Jätäthän CV:n hakemuksesi yhteydessä.

Hakuaika virkaan päättyy 2.5.2018 klo 14.

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Eino Leisimo, p. 014 266 4033 (to 19.4. klo 8-10)
Henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä, p. 014 266 1552 (to 19.4. klo 8-10 ja pe 20.4. klo 15-16.30)

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.