(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja, uudet liiketoiminnat ja kansainvälistyminen
Business Joensuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haluatko rakentaa kasvua, työpaikkoja ja hyvin voivia yrityksiä?

PALVELUJOHTAJA, UUDET LIIKETOIMINNAT JA KANSAINVÄLISTYMINEN

Business Joensuu Oy käynnistyy 1.1.2019. Autamme asiakkaitamme investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi tarjoamme Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 1500 ihmistä. Tuotamme myös toimintaympäristön kehityspalveluita. Haemme Uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalvelut -toiminnolle palvelujohtajaa:

Asiatuntijamme tukevat yritysten perustamista ja kasvattamista. He auttavat yrityksiä uusien tuotteiden, palveluiden ja liiketoiminnan synnyttämisessä. Erityisfokuksessa on kansainvälinen kasvu sekä sitä tukevan rahoituksen ja osaamisen hankkiminen. Toiminto vastaa yrityskiihdyttämöstä ja startup -yritysten rahoituspalveluista. Toimit laajassa kotimaisessa ja kansainvälisessä verkostossa yhteistyössä koulutusorganisaatioiden kanssa. Toimit myös itse yritysvalmentajana.

Odotamme sinulta

  • Onnistumisia yrityksen tai liiketoiminnan käynnistämisessä ja kasvattamisessa
  • Osaamista kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Vahvaa ihmisjohtamisosaamista ja monipuolisia verkostoja Suomessa ja maailmalla
  • Dynaamista, avarakatseista ja tuloksekasta työotetta
  • Intohimoa uusien yritysten käynnistyksen ja kasvun tukemiseen
  • Yrittäjätaustaa tai startup- ja kasvuyritysten valmennus-, johtamis- ja hallituskokemusta sekä rahoitusmekanismien tuntemusta
  • Toivomme korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa aktiivista maailmanluokan toimijaa. Toimimme innostavassa ympäristössä toisiamme tukien sekä nauttien tuloksista ja asiakkaidemme kanssa toimimisesta. Jos taustasi osuu ja tehtävänkuva sytyttää, niin soita lisätietoja 0500 967 744, Harri Palviainen, tai lähetä 27.1.2019 mennessä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen careers@businessjoensuu.fi otsikolla "Palvelujohtaja, uudet liiketoiminnat ja kv".