(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja, Tampere
Accountor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

 

Etsimme nyt kokenutta ja motivoitunutta palvelujohtajaa vastaamaan Tampereen toimistomme tililiiketoiminnasta. 

Palvelujohtajana johdat taloushallinnon palveluita tuottavaa n. 30:n ammattilaisen Tampereen toimistoamme apunasi asiantuntevat tiimiesimiehet ja asiakaspalvelupäällikkö. Työssäsi vastaat yksikkösi tulosvastuullisesta johtamisesta, ohjaat ja jalkautat konsernin strategisten linjausten toteuttamiseen liittyviä toimia ja vastaat budjetin ja ennusteiden laatimisesta sekä toimiston kannattavasta kasvusta. Huolehdit henkilöstötyytyväisyydestä, työhyvinvoinnista ja motivaatiosta toimialan murroksessa.

Palvelujohtajana jalkautat ja kehität asiakastyytyväisyyteen liittyviä toimenpiteitä sekä tuet myynnin tavoitteiden saavuttamista yhdessä myyntiorganisaatiomme kanssa. Omalla esimerkilläsi johtaminen ja hands-on -asenne on erittäin tärkeää, sillä saat henkilökohtaiselle vastuullesi myös nimettyjä avainasiakkaita. Osallistut läntisen palvelualueen johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit aluejohtajalle.  

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, usean vuoden kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja myynnillistä otetta. Henkilönä olet asiakassuuntautunut, yrittäjähenkinen ja tulosorientoitunut. Sinulla on energinen ja vuorovaikutuksellinen ote liiketoiminnan ja henkilöstön johtamiseen sekä suhtaudut myönteisesti muutostilanteisiin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisen asiakaskunnan ja taloushallinnon ammattilaisten parissa. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Takala, esa.takala@accountor.fi, soittoaika ma 20.1. klo 10-12.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.