(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja / Mylab Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020


Mylab Oy on Pohjoismaiden johtava kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien asiantuntija. Suomessa toimimme alamme markkinajohtajana yli 75% markkinaosuudella. Olemme vuonna 1987 perustettu, yksityisomisteinen yritys ja taloutemme on vakaa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 14,9M€ ja työllistämme lähes 100 asiantuntijaa.

Toteutamme entistä parempia ja luotettavampia teknologisia ratkaisuja suomalaisen kliinisen diagnostiikan toimijoiden ja heidän asiakkaidensa käyttöön. Rakennamme menestystä asiakkaillemme tarjoamalla heille kokonaisvaltaiset sovellus- ja integraatioratkaisut sekä saatavuuden takaavan käyttöpalvelun – kaikki täydellä asiakaspalvelulla ja omilla tuotteillamme. Tuomme hoitopäätöksiin tarvittavat vastaukset sujuvasti hoitohenkilökunnan saataville sekä mielenrauhaa tarjoavan tiedon potilaille. Meille tärkeintä on ihmiselämä. Lue lisää: mylab.fi

Etsimme nyt Tampereelle johtoryhmämme jäseneksi sinua yhteistyökykyinen ja kehittämishakuinen

Palvelujohtaja

Työssäsi johdat palvelutuotantoamme, jonka kokonaisuuden muodostavat kolme tiimiä: toimitusprojekteista vastaava tiimi, asiakastuen tiimi ja teknisistä käyttöpalveluista vastaava tiimi. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu sisäinen tietohallinto. Ohjaat positiivisella draivilla organisaatiossasi työskentelevän lähes 30 henkilön toimintaa yhteistyössä erityisesti kolmen tiimiesimiehen ja tietohallintopäällikön kanssa. Suunnitelmallisen, joustavan ja kehittävän otteesi kautta varmistat, että asiakkaillamme on käytössään alan parhaat tuotteet, paras palvelukokemus sekä kehittyneet toimintatavat. Teet tiivistä yhteistyötä johtoryhmämme ohella mm. tuotekehityksemme kanssa ja tehtäviisi voi sisältyä myös hankintaa, kumppanuusneuvotteluja sekä myynnin tukitehtäviä.

Etsimme tehtävään teknologisten palveluiden ammattilaista, joka pystyy kannustavasti johtamaan asiantuntijoitamme pitkän elinkaaren B2B-ohjelmistoliiketoiminnassa. Arvostamme esimieskokemusta teknologia-alan liiketoiminnasta, kokemusta terveydenhuollon tai diagnostiikan parista – kansainvälisen liiketoiminnan tuntemus on sinulle eduksi. Olet kuunteleva ja analyyttinen esimies, joka kykenee pitkäjänteisesti viemään asioita eteenpäin myös muutostilanteissa. Koska haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla alamme suunnannäyttäjä, pystyt proaktiiviseen, joustavaan toimintaan myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monipuolista työtä yrityksessä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi – pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa. Välittämällä tietoa välitämme elämää. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin.

Lisätietoja tehtävästä antavat 5.2. klo 10–11 ja 13.2. klo 10–11 Mylab Oy:n toimitusjohtaja Samuli Niiranen puh. 010 678 6001 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Iiro Pohjanoksa puh. 0500 827 384. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 16.2.2020 mennessä.