(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja kunnossapitoliiketoimintaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä uusiin tehtäviin Baronassa, etsimme motivoitunutta ja innostavaa palvelujohtajaa vastaamaan Baronan kunnossapitoliiketoiminnan johtamisesta ja myynnistä valtakunnallisesti.

Vastaat Baronan kunnossapitosektorin tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Asiakkainamme ovat jatkuvan kunnossapidon operaattorit, asennus- ja projektiliiketoiminnan yritykset sekä teollisuuden huolto- ja puhdistuspalveluiden toimijat. Toimimme Suomen lisäksi jo Ruotsissa sekä Norjassa ja pohjoismaisen liiketoiminnan edistäminen onkin meillä keskeinen tavoite, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös kansainväliseen tekemiseen.

Vuoden 2018 liikevaihto kunnossapitoliiketoiminnassamme asettunee n. 10 miljoonaan. Onko sinulla kanttia ja kokemusta lähteä luotsaamaan tätä kokonaisuutta?

Motivoit muita ja myyt myös itse

Hyvän johtajan ominaisuuksina pidämme muun muassa avoimuutta, esimerkkinä oloa ja keskustelukykyä. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vapaus ja vastuu. Yritäpä sanella ylhäältä alaisille suuntaa, niin huomaat pian soutelevasi yksin. Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tässä tehtävässä pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt hoitamaan neuvottelutilanteet myös englanniksi - olet ensimmäisenä pistämässä kädet saveen, kun tilanne niin vaatii. Henkilökohtainen myyntityö on siis olennainen osa tehtävääsi. Kartoitat ja ymmärrät asiakkaan tarpeita ja osaat ratkaista ne palveluidemme avulla. Olet myös motivoitunut ja kykenevä kehittämään palvelutarjoamaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla

Toivomme, että sinulla on kokemusta palveluliiketoiminnasta ja sen johtamisesta, tuloshakuisuutta. Meille on myös erittäin tärkeää, että aiemmat/nykyiset alaisesi pitävät sinua hyvänä esimiehenä. Arvostamme teollisuuden ja /tai projektiliiketoiminnan aikaisempaa tuntemusta.

Pistetäänpä vielä kerran pointit poikki ja pinoon: tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Karjalahti, puh. 040 830 7614 varmimmin torstaina 9.8. kello 13-16, keskiviikkona 15.8. klo 12.00-16.00, sekä perjantaina 17.8. klo 9-12.

Lähetä hakemuksesi 20.8.2018 mennessä.