(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja; jäsenkokemus ja digitalisaatio
TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tekniikan akateemiset ovat ihmisiä tekniikan takana. Katseet kääntyvät jäseniimme, kun aikamme suuria ongelmia ratkaistaan. Me TEKissä aiomme olla tässä ajassa ammattijärjestöjen edelläkävijä. Meillä on tarjolla työ, jossa voit olla luomassa Suomeen parempaa työelämää ja saada aikaan tuloksia, jotka uudistavat kokonaista toimialaa.

Haluamme panostaa jäsenkokemukseemme ja haemme uuteen tehtävään

Palvelujohtajaa

vastaamaan jäsentemme palveluista sekä digitalisaation edistämisestä TEKissä. Kanssasi paremman työelämän puolesta palveluita toteuttaa noin 20 asiantuntijan tiimi. Palvelujohtajan roolissa olet TEKin johtoryhmän jäsen ja raportoit toiminnanjohtajalle.

Tunnetko intohimoa palvelukokemuksen kehittämiseen ja onko sinulla vahva näkemys siitä, millaisia palveluita TEKin jäsenille tulisi tuottaa, jotta he saisivat jäsenyydestään mahdollisimman paljon irti? Haluamme dataa fiksusti hyödyntäen luoda uudenlaisia, digitaalisia palveluja, jotka skaalautuvat jäsenistömme moninaisiin tarpeisiin.

Sinulla on vahva käsitys laadusta ja asiakaskokemuksesta sekä näyttöjä asiakaslähtöisestä palvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Toivomme sinun ajattelevan asiakaskokemuksemme ennakkoluulottomasti uudelleen, ja siksi onkin tärkeää, että olet kokenut ja näkemyksellinen digitaalisten ratkaisujen kehittäjä. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta muutosjohtamisesta uusien palvelujen ja toimintatapojen luomisessa.

Koska olemme uuden äärellä, odotamme strategista ja ennakkoluulotonta ajattelutapaa. Palvelujohtajana sinulla tulee olla kyky innostaa muita ja varmistaa, että asetetut tavoitteet saavutetaan yhdessä tekemällä. Haluat tulevaisuudessakin vaalia kumppanuuksiamme ja löytää uusia luoden luottamuksellisen ja hyvän suhteen partnerien ja TEKin välille.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Saat luoda uutta ja konseptoida palvelutarjontaamme sekä -prosessejamme uudella tavalla. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Meillä on mukavaa työskennellä, työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka.

Oletko strateginen uudistaja? Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta rohkeasti ja ennakkoluulottomasti!

 

Hakuohjeet

  • Kumppanimme rekrytoinnissa on MPS Executive Search. Lisätietoja antaa suorahakukonsultti Liisa Lundström, 040 529 2266.
  • Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan osoitteessa uratori.mps.fi, sunnuntaihin 19.8.2018 mennessä.
  • Hakijoita ei julkisteta.
  • TEK korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.