(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja, invest in ja sijoittuminen
Business Joensuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haluatko rakentaa kasvua, työpaikkoja ja hyvin voivia yrityksiä?

PALVELUJOHTAJA, INVEST IN JA SIJOITTUMINEN

Business Joensuu Oy käynnistyy 1.1.2019. Autamme asiakkaitamme investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi tarjoamme Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 1500 ihmistä. Tuotamme myös toimintaympäristön kehityspalveluita. Haemme Invest In ja sijoittuminen -toiminnalle palvelujohtajaa:

Asiantuntijamme markkinoivat aluettamme yrityksille, sijoittajille ja osaajille. Paketoimme yhdessä muiden toimijoiden kanssa alueen mahdollisuuksia myytäviksi kokonaisuuksiksi ja teemme aktiivista myyntityötä. Verkostoidumme Suomessa ja maailmalla yrityksiin ja potentiaalisiin sijoittajiin. Kuuntelemme asiakkaiden tarpeita palvellen heitä nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme informaatiota alueesta. Toimit myös itse aktiivisena markkinoijana ja myyjänä.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta laajoista investoinneista ja niiden päätöksentekoprosesseista sekä ymmärrystä yritysten sijoittumiseen vaikuttavista asioista
  • Monipuolisia yritys- ja sijoittajaverkostoja Suomessa ja maailmalla
  • Aktiivista myyntitapaa ja onnistumisia vaativissa myyntiprojekteissa
  • Erinomaisia kommunikointitaitoja ja markkinointiosaamista
  • Vahvaa ihmisjohtamisosaamista
  • Dynaamista, avarakatseista ja tuloksekasta työotetta
  • Toivomme korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa aktiivista maailmanluokan toimijaa. Toimimme innostavassa ympäristössä toisiamme tukien sekä nauttien tuloksista ja asiakkaidemme kanssa toimimisesta. Jos taustasi osuu ja tehtävänkuva sytyttää, niin soita lisätietoja 0500 967 744, Harri Palviainen, tai lähetä 27.1.2019 mennessä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen careers@businessjoensuu.fi otsikolla "Palvelujohtaja, invest in".