(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja Elintarviketeollisuus - liiketoimintaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme Baronan uudelle Elintarviketeollisuus-liiketoiminnalle dynaamista ja kasvuhakuista palvelujohtajaa.

Tehtävässä vastaat koko Elintarviketeollisuus-liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta, oman organisaation kehittämisestä ja hyvinvoinnista sekä palveluiden myynnistä valtakunnallisesti. Asiakkainamme ovat pääasiassa elintarviketeollisuuden suuret ja pienet yritykset, joille etsimme eri prosesseihin henkilöstöä. Elintarviketeollisuus on itsenäisenä toimialana uusi, mutta Barona on vakiinnuttanut asemansa alalla luotettavana kumppanina yli vuosikymmen ajan. Valittu henkilö pääsee kehittämään kokonaisvaltaisesti liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa.

Hyvältä johtajalta odotamme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeaa osallistumista liiketoiminnan operatiiviseen tekemiseen. Erityisesti aktiivinen henkilökohtainen myyntityö korostuu tässä tehtävässä. Osaat kartoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä ymmärrät ja ratkaiset heidän tarpeitaan palveluidemme avulla.

Toivomme myös, että sinulla on aiempaa kokemusta palveluliiketoiminnasta ja sen tuloshakuisesta johtamisesta. Lisäksi meille on tärkeää, että sinulla on vahva ymmärrys elintarviketeollisuudesta. Arvostamme myös myynnin aikaisempia näyttöjä tuloksellisen myyntityön tekemisestä ja johtamisesta.

Liiketoimintamme on kehittynyt iskukykyiseksi yksiköksi läpi Suomen, mutta työtä on edelleen paljon tehtävänä. Haluamme johtajan, joka vie elintarviketeollisuuden toimintaa vahvasti eteenpäin yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän alan johtavassa yrityksessä, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus päästä johtamaan ja kasvattamaan kehittyvää liiketoimintaa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi meille jo pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Nojonen, puh. 044 517 1009 varmimmin keskiviikkona 9.10 kello 13-15 ja tiistaina 15.10. kello 12-14.

Lähetä hakemuksesi 31.10.2019 mennessä.