(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja – business controlling
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme talousyksikköön vahvaa business controlling osaajaa, jolla on kokemusta asiantuntijatyön johtamisesta sekä vahva kehitysfokus luotsaamaan LähiTapiola Palvelut Oy:n business controller –tiimiä.

Tehtävän tarkoituksena on toimia business controlling –tiimin esihenkilönä vastaten LähiTapiola-ryhmän business controlling toiminnoista ja laadukkaista talouden ohjauksen palveluista LähiTapiola ryhmän yhtiöille. Vastuullasi on kehittää toimintoa siten, että yhtiöryhmän johto sekä LähiTapiolan eri liiketoimintayksiköt voivat tehdä laadukkaan informaation pohjalta päätöksiä LähiTapiolan kannattavuuden ja taloudellisen menestyksen varmistamiseksi. Esihenkilötyön lisäksi toimit myös ryhmäcontrollerin tehtävässä.

Keskitetty business controlling -tiimi vastaa johdon raportoinnista ja taloudellisista analyyseistä sekä tukee ja ohjeistaa liiketoimintaa suunnittelun ja ennustamisen prosessissa sekä ryhmätasolla että palvelun piirissä olevien ryhmän yhtiöiden osalta.

Raportoinnin kehittäminen ja automatisointi ovat tärkeä osa toimenkuvaasi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä niin ryhmän kuin yhtiöiden johtoryhmien ja asiantuntijoiden kanssa yli organisaatiorajojen LähiTapiola-ryhmässä.

Odotamme sinulta

  • Usean vuoden kokemusta vaativista business controlling tehtävistä sekä liiketoiminnan taloudellisesta ohjauksesta
  • Kokemusta hajautetun asiantuntijatiimin tuloksellisesta johtamisesta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostoitua
  • Hyviä matemaattisia valmiuksia taloudenohjauksen kysymysten ratkaisuun
  • Ylempää korkeakoulututkintoa, esim. KTM, DI, FM
  • Office tuoteperheen (erityisesti Excelin) hyvää hallintaa sekä kiinnostusta ottaa käyttöön ja oppia uusia järjestelmiä

Lisäksi luemme eduksesi

  • Vakuutusalan liiketoiminnan tuntemuksen
  • QlikSense ja SAP BPC järjestelmien osaamisen

Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaista kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamiskykyä. Tiimin esihenkilönä työskentelet tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti, olet joustava ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn muutoksen läpiviennissä. Otat vastuuta, organisoit tehtäviä ja osallistat henkilöitä tehtävien suorittamiseen.

Tehtävässäsi raportoit ryhmän talousjohtajalle ja toimit talousyksikön johtotiimin jäsenenä.

Toimipaikka: Espoo

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän vakuutusliiketoiminnan näköalapaikalla. Tueksesi saat osaavan ja innostuneen työyhteisön. Saat käyttöösi LähiTapiola-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet isossa organisaatiossa.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai LähiTapiolassa työskentelystä, lisätietoja antaa LähiTapiola ryhmän talousjohtaja Tiina Tuutti 040 821 2101 (parhaiten tavoitettavissa ma 2.11. klo 11-12 ja ma 9.11. klo 13-15) tai tiina.tuutti@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomakkeen 15.11.2020 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.