(Poistunut julkaisusta)

Palvelujohtaja avoterveydenhuoltoon
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuolto on yksi perusturvan toimialan viidestä palvelualueesta. Avoterveydenhuollossa, Jyväskylän yhteistoiminta-alueella järjestetään terveydenhuollon palvelut 148 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Terveysasemia on yhteensä 11. Avoterveydenhuollon palveluihin kuuluu avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon sekä kuntoutus- ja erikoisvastaanottojen palvelukokonaisuudet. Avoterveydenhuollon vuosittainen budjetti on 56,9 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 220.

Nyt haemme avoterveydenhuollon johtoon

PALVELUJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialalla. Avoterveydenhuollon palvelujohtajana vastaat palvelualueesi johtamisesta, taloudesta ja toiminnan kehittämisestä. Toimit myös palvelualueesi palvelupäälliköiden esimiehenä ja olet perusturvan toimialan johtoryhmän jäsen. Perusturvan toimialalla tehdään töitä vahvasti yhteistyössä niin toimialan sisällä kuin kaupungin muiden toimialojenkin kanssa. Lisäksi palvelujohtajan tehtävässä pääset toimimaan maakunnallisissa ja kansallisissa verkostoissa. Lautakuntatyöskentely ja siihen liittyvä asioiden valmistelu on osa tehtävänkuvaasi. Palvelujohtajana olet keskeisessä roolissa kehittämässä avoterveydenhuollon palveluja yhteistyössä terveydenhuollon muun moniammatillisen henkilöstön kanssa ja pääset vaikuttamaan palveluiden järjestämiseen.

Meillä työtä ei tarvitse tehdä yksin ja Jyväskylän kaupungin esimiesten perehdyttämisohjelma on tukena työsi alkaessa. Myös kollegiaalinen tuki perusturvan johtoryhmästä on taattu.

Palvelujohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus palvelualueen tehtävistä sekä vaativista ja itsenäisistä johtamistehtävistä. Lisäksi edellytämme näyttöjä vuorovaikutustaidoista ja yhteistyökyvystä, innovatiivisesta palveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta, taloudellisesti tuloksellisesta toimintatavasta, itsenäisestä päätöksentekokyvystä ja vastuun kantamisesta johtamisroolissa sekä hyvästä paineensietokyvystä.

Palvelujohtajan virkatehtävään on mahdollista liittää vastaavan lääkärin tehtävät. Jos valittavalla henkilöllä on terveydenhuollon ammattihenkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 559/94 mukaisesti säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla, tullaan virkatehtävään liittämään vastaavan lääkärin tehtävät.

Odotamme, että olet tekijä, joka vie terveydenhuoltoa kohti uudistuvia ja aikaan sopivia toimintamalleja yhteistyössä henkilöstön, johdon ja verkostojen kanssa. Tule meille töihin!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Mikäli tehtävään yhdistetään vastaavan lääkärin tehtävät, palvelussuhteen ehdot perustuvat soveltaen kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS).

Virka täytetään 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika virkaan päättyy 30.9. klo 10. Hakemuksen voit jättää osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palvelujohtaja-avoterveydenhuoltoon-jyv-52-1096-19/

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Kati Kallimo, puh. 050 442 2302 seuraavina aikoina:​ ke 11.9 8.30-9, ti 17.9 klo 11-11.30, ke 18.9 8.30-9. ja pe 20.9 10-11

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.