(Poistunut julkaisusta)

Palveluintegraatiopäällikkö
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko IT-palveluhallinnanprosessien kokenut osaaja ja IT-palveluhallinnanprosessien intohimoinen kehittäjä? Ratkaisukeskeinen osaaja, joka pystyy vastaamaan IT-palveluhallinnanprosesseista ja niiden kehittämisestä? Ymmärrät myös IT-palveluiden haasteet sekä palveluiden ja ratkaisujen elinkaariajattelun?
Etsimme nyt Kuntarahoituksen Common Information Solutions -osastolle Palveluintegraatiopäällikköä.

Palveluintegraatiopäällikkö

Palveluintegraatiopäällikkönä olet IT-palvelunhallintaprosessien ja IT-palveluiden saumattoman järjestämisen ja kehittämisen sekä valvonnan keskiössä; olet osa osastoa, joka vastaa IT-palveluiden hankinnasta sekä monitoimittaja IT-ympäristön hallinnasta, palveluiden laadusta ja kehittämisestä.

Palveluintegraatiopäällikkönä toimit aktiivisesti IT –palvelunhallinnanprosessien kehittämisessä ja IT-palveluiden järjestämisestä monitoimittajaympäristössä. Vahvuutesi on kommunikaation selkeys – ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja vaatimuksia ja tulkkaat ne sujuvasti IT-palvelunhallinnanprosesseiksi. Osallistut myös palveluhallinnan toteutukseen ja vastaat palvelutasojen raportoinnista. Olet ratkaisukeskeinen ja osallistut myös budjetointiin oman vastuualueesi osalta.

Menestyäksesi roolissa

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta erilaisista IT-palveluhallinnan tehtävistä. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet etsimässä urallesi seuraavaa askelta. Tehtävänkuvaa ja vastuualueita voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan.

Rahoitustoimialan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen, joten sinun on mahdollista kehittää toimialaosaamistasi myös työn kautta.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä sujuvasti yli osastorajojen. Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen tiimipelaaja ja nautit projektiluontoisesta työskentelystä. Olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen kehittäjä. Toimit luontevasti myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja puhut englantia sujuvasti.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Tech Recruiter – puh. +358 43 824 4189 tai sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.