(Poistunut julkaisusta)

Palveluinsinööri
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Oletko rohkea, tavoitteellinen ja haasteista nauttiva tiimipelaaja? Haluatko yhdistää työssäsi rekrytoinnin, myynnin ja tekniikan? Haemme dynaamista ja oma-aloitteista teknisen myynnin ja rekrytoinnin (tulevaa) asiantuntijaa vahvasti kasvavaan Barona Engineering -tiimiin. Pieni ja dynaaminen tiimimme on erikoistunut laadukkaan rekrytointipalvelun tuottamiseen teknisissä asiantuntijatehtävissä. Tarjoamamme tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Palveluinsinöörinä vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien avaamisesta, kehittämisestä ja laajentamisesta sekä eri tason teknisistä rekrytoinneista. Myynti- ja asiakastyön lisäksi toimit rekrytoinnin etulinjassa tehtävässä, joka pitää sisällään myös operatiivisia tehtäviä kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten käsittelyä sekä haastatteluita.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi tekniikan, henkilöstöhallinnon tai talouden alalta sekä kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta rekrytoinnin ja asiakastyön parista. Olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannilla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä, mutta kuitenkin dynaamisen ja kasvavan pienen tiimin jäsenenä. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen johtaviin tekniikan alan yrityksiin sekä syventämään rekrytoinnin ja tekniikan osaamistasi. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastattelutyökalumme avulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Veli-Matti Kaunismäki numerosta 050 317 0418.