Palveluinsinööri / asiakkuuspäällikkö
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko sinä etsimämme rohkea ja tuloshakuinen palveluinsinööri/asiakkuuspäällikkö?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Etsimme Baronalle Turkuun myyntihenkistä

palveluinsinööriä/asiakkuuspäällikköä

vastaamaan teollisen sektorin myynnistä, yritysasiakassuhteista, sekä palvelutuotannosta. Tehtäväsi kattaa koko Varsinais-Suomen sekä osittain myös Satakunnan. Työ on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toimintaan.

Toivomme sinulla olevan näyttöä itsenäisestä teknisestä myynti- tai projektityöstä. Olet toimeen tarttuva ja nautit haasteista, joiden parissa voit ylittää myös itsesi. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen sekä projektien hallinta ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä. Osallistut työssäsi myös palveluntuotantoon ja hoidat itsenäisesti, tiimin tukemana, vaativiakin toimeksiantoja.

Ymmärrät myynnin merkityksen tiimin ja organisaation näkökulmasta. Vahvuutesi ovat ihmisläheinen työskentelytyyli yhdistettynä järjestelmälliseen ja suunnitelmallisuuteen, mikä edesauttaa isojenkin projektien haltuunotossa ja kehittämisessä. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksesi esim. projektinjohtajan, tuotantoesimiehen tai teknisen myynnin tehtävistä.

Baronalla tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa. Meillä myös uralla eteneminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on hyvinkin mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Sektorisi myynnistä vastaavana työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden palveluita tuottavien kollegojen kanssa valtakunnallisesti. Tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2020 mennessä. Tulemme haastattelemaan hakijoita tehtävään jo hakuaikana.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, Baronan aluejohtaja Elina Koskela puh. 040-757 9227, vastaa mielellään kysymyksiisi pe 13.11. klo 15 -16, ma 15.11. 8 – 9:30 ja ke 18.11. 16-17 Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Anu Marttilaan, 050 435 8625.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot