(Poistunut julkaisusta)

Palveluhenkinen toimitilahuoltaja
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Oletko iloinen ja myönteinen sekä ulospäinsuuntautunut monipalveluosaaja? Osaat toimia keittiössä ja siivousvälineetkin ovat tuttuja? Etsimme juuri sinua Vallila 33 business parkiin, osoitteeseen Teollisuuskatu 33, huolehtimaan kiinteistön siisteydestä.

Odotamme, että pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet kotonasi myös asiakkaiden parissa. Arvostamme uudessa palvelutyöntekijässä reipasta työotetta ja motivoitunutta asennetta.

Toivomme, että sinulla on hiukan kokemusta myös keittiötyöskentelystä. Hygieniapassi on tässä tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 22.3. mennessä. Toimithan nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen erika.westerberg@palmia.fi.