(Poistunut julkaisusta)

Palveluhenkinen huoltoteknikko
Premium Coffee Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Toimintamme laajentuessa ja kehittyessä etsimme nyt ensiluokkaista ja palveluhenkistä huoltoteknikkoa tiimiimme pääkaupunkiseudulle kokoaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme joukkoomme sinua, joka rakastat asiakaspalvelua ja nautit työskentelystä sekä ihmisten että tekniikan parissa. Ajat työsi puolesta mielelläsi. Nespresson huoltoteknikkona tavoitteesi on antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että olet positiivinen, innostunut, kommunikointitaitoinen ja nautit itsenäisestä työstä osana energistä tiimiämme. Et myöskään panikoidu kiireen tai muuttuvien työtilanteiden keskellä.

Kokemus & koulutus:  Hakijalta edellytetään aitoa kiinnostusta kahvia kohtaan. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisten laitteiden huolloista ja asennuksista sekä asiakkaiden kohtaamisesta. Sähköalan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio tehtävää kohtaan. Koulutamme sinut laitteidemme ja työtapojemme  osalta tehtävään. Ajokortti on välttämätön.

Työtehtävät: Työtehtävät sisältävät alueesi asiakkaiden kahvi- ja vesilaitteiden ennaltaehkäiseviä huoltotoimenpiteitä, korjauksia ja uusien laitteiden asennuksia sekä laitekoulutuksia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toisinaan huolto- tai asennuskeikka vaatii myös matkustamista muualle päin Suomea. Tärkeä osa työtäsi on huomata asiakkaidemme tarpeet ja vastata niihin positiivisella asenteella.

Teet töitä sekä toimisto- että Horeca-asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme: Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen loistavien työkavereiden parissa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Haluatko liittyä dynaamiseen, energiseen ja intohimoiseen tiimiimme? 

Lähetä hakemus CV:n kanssa palkkatoivomuksineen pikaisesti Taijalle 28. helmikuuta mennessä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.