Palveluesimiesharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Etsimme nyt PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA Porvooseen

ISS Direct – ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


Palveluesimiesharjoittelijana vastaat siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Organisoit myös tiimisi toimintaa: opastat ja perehdytät uusia työntekijöitä, laadit työvuorolistoja, huolehdit tilauksista, suoritat laadunvalvontaa sekä hoidat tarvittaessa sijaisjärjestelyjä oman osaamisesi mukaan. Toimit lisäksi aluepäällikön ja palveluesimiesten oikeana kätenä, avustaen heitä erilaisissa tehtävissä.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta siivous- ja puhdistuspalvelualalta, sekä esimiestehtäviin soveltuvaa koulutusta, kuten siivousteknikko tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto. Voit olla joko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Tehtävä edellyttää ajantasaisia IT-taitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi. Sinulla on B-ajokortti työn liikkuvan luonteen takia ja tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon. Etsimämme henkilö on vahvalla palveluasenteella varustettu, reipas ja oma-aloitteinen, sekä halukas kehittämään omaa osaamistaan. Työskentelet sujuvasti sekä yksin että tiimissä, ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit kasvaa. Saat mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoiseksi esimieheksi, vaihtelevan työn sekä osaavan tiimin tuen. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Katariina Kinos, puh. 0400 906 158.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 30.9.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot