(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

ISS Direct– ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi , toissa.iss.fi , www.issyritysvastuuraportti.fi 


Haemme nyt innokasta ja energistä siivouksen PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Palveluesimiesharjoittelijana vastaat siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Organisoit myös tiimisi toimintaa: opastat ja perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä ja kohteisiin, laadit työvuorolistoja, huolehdit tavaratilauksista, suoritat laadunvalvontaa sekä hoidat tarvittaessa sijaisjärjestelyjä oman osaamisesi mukaan. Toimit lisäksi aluepäällikön ja palveluesimiesten oikeana kätenä, avustaen heitä erilaisissa tehtävissä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 7-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. 

Tehtävässä edellytämme aikaisempaa kokemusta palvelualalta (mielellään siivous- ja puhdistusalalta) sekä esimiestehtäviin soveltuvaa koulutusta (esim. siivousteknikko, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto tai restonomi). Voit olla joko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheilla. Tehtävä edellyttää ajan tasalla olevia IT-taitoja, B-ajokorttia sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että olet reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on halua ja kykyä oppia uutta. Työskentelet sujuvasti sekä yksin että tiimissä ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja teet työtäsi asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa. Saat meillä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammattitaitoiseksi esimieheksi, vaihtelevan työn sekä osaavan tiimin tuen. Tule kanssamme rakentamaan tiloja, joissa on hyvä olla! Aloita oma ISS urapolkusi.


Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 24.1.2021. Lisää mielellään mukaan hakemukseesi CV.