(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA Helsingin Pasilaan.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Palveluesimiesharjoittelijana vastaat toimistokiinteistön siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Seuraat päivittäin palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista ja olet merkittävässä roolissa lunastamassa asiakaslupausta. Tehtävän tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja henkilöstön johtamisessa sekä käytännön siivoustyössä. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhdessä asiakasyrityksien edustajien kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aito halu työskennellä lähellä henkilöstöä ja asiakkaita. Arvostammekin kokemusta käytännön siivoustyöstä, henkilöstön ohjaamisesta ja perehdyttämisestä sekä asiakkuuden hoitamisesta. Odotamme sinulta kykyä hallita laajaa kokonaisuutta, toimia muuttuvassa ympäristössä ja tehdä nopeitakin ratkaisuja. Lähiesimiestyön ammattitutkinto ja/tai muu alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, hyvät IT-valmiudet sekä halu oppia jatkuvasti uutta ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-14, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Tukenasi toimii esimies, joka ohjaa ja auttaa sinua ongelmatilanteissa, mutta antaa sinulle myös tilaa kasvaa esimiestehtäviin.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020 oheisen linkin kautta.


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -