(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. 


Haemme nyt innokasta ja energistä siivouksen PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA Satakunnan alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Raumalla.

Palveluesimiesharjoittelijana vastaat siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Organisoit myös tiimisi toimintaa: opastat ja perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä ja kohteisiin, laadit työvuorolistoja, huolehdit tavaratilauksista, suoritat laadunvalvontaa sekä hoidat tarvittaessa sijaisjärjestelyjä oman osaamisesi mukaan.  Toimit lisäksi aluepäällikön ja palveluesimiesten oikeana kätenä, avustaen heitä erilaisissa tehtävissä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 7-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.


Tehtävässä edellytämme aikaisempaa kokemusta palvelualalta (esim. siivous- ja puhdistusalalta) sekä soveltuvaa koulutusta esimiestehtäviin (esim. merkonomi tai restonomi).  Voit olla joko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheilla. Tehtävä edellyttää hyviä IT-taitoja, B-ajokorttia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa. Toivomme, että olet reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on halua ja kykyä oppia uutta.  Työskentelet sujuvasti yksin sekä tiimissä ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja toimia asiakaslähtöisesti.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoiseksi esimieheksi, vaihtelevan työn sekä osaavan tiimin tuen. ISS:llä sinulla on hyvät mahdollisuudet kouluttautua alalla ja edetä urallasi suuressa kansainvälisessä yrityksessä.  Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juho Selin numerosta 040 736 5459.


ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fi, www.facebook.com/issdirectsuomi/