Palveluesimiesharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n siivous- ja tukipalveluihin Juvalle positiivista ja napakkaa

 

PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseen.

 

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta? Suorittava työ osana esimiestyötä toisi mukavaa vaihtelua työpäiviisi? Jos vastasit edellisiin kyllä, näemme sinussa potentiaalisen palveluesimiesharjoittelijan.

 

Mitä palveluesimiesharjoittelija sitten tekee? Hän vastaa elintarviketeollisuuden asiakaskohteemme esimiesvastuista ja osallistuu lisäksi suorittavaan työhön kohteessa. Hän takaa asiakkaillemme laadukkaan ja korkeatasoisen  elintarviketeollisuuden siivouspalvelun sekä optimoi henkilöresurssit kannattavasti. Hän pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista sekä ohjaa ja motivoi tiimiään kohti yhteisiä tavoitteita. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, suorittava työ, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen. Tehtävä on siis oiva yhdistelmä esimies- ja suorittavaa työtä. Asiakaskohteessa työskentelet tiimisi kanssa maanantain ja lauantain välillä alkuilta/alkuyö-painotteisesti. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

 

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja/tai vankkaa siivousalan ammattitaitoa erityisesti puhdistuspalvelu- tai elintarviketeollisuuden alalta sekä palvelutuotannon ohjauksen työkokemusta palveluohjaajan työkokemusta. Ja eipä aikaisempi esimieskokemuskaan pahitteeksi ole! Odotamme jämäkkää ja positiivista esimiesotetta ja nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Panostamme työturvallisuuteen ja odotamme sinulta oikeanlaista asennetta työturvallisuuden toteuttamiseksi. Tarjoamme modernit työvälineet, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

 

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja vastuullisen työn. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. L&T:llä voit luoda urapolun kovalla työllä ja halulla - kannustamme kehittymään ja jaamme siihen liittyviä tarinoita mielellämme.

 

Kuulostaako hyvältä? Älä aikaile, vaan täytä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta!

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit olla yhteydessä rekry@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1277109
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre30329260.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Juva