(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Hämeenlinnaan positiivista ja napakkaa

PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA HÄMEENLINNAAN

vuorotteluvapaan sijaisuuteen 28.2.2019 asti vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Esimiehenä pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista sekä ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi kehität omalta osaltasi yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen.

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikuuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. L&T:llä voit luoda urapolun kovalla työllä ja halulla - kannustamme kehittymään ja jaamme siihen liittyviä tarinoita mielellämme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 15.7.mennessä. Lisätietoja saat parhaiten sähköpostilla (rekry@lassila-tikanoja.fi).