(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Tampereen yksikköön positiivista ja aikaansaapaa

PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Tehtävänäsi tiivistettynä on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja erinomainen asiakaskokemus, sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita omalla innostuneella esimerkilläsi sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin.  

Haemme siivousalan ammattilaista - siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on tutkinnon lisäksi jo aikaisempaa kokemusta esimiehenä tai palveluohjaajana toimimisesta siivousalalta.  Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä nopeaa reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme puolestamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.

Kuulostiko siltä kuin olisimme kuvailleet juuri sinua? Siinä tapauksessa älä enää epäröi, vaan täytä hakemuksesi 20.5. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat.