(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiesharjoittelija, elintarviketeollisuus
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä! Tule mukaan rakentamaan maailman parasta palveluyritystä!
 
Haemme PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA  Jyväskylään   toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elintarviketeollisuuteen.
 
ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Palveluesimiesharjoittelijana vastaat elintarvikepesu- ja siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Organisoit myös tiimisi toimintaa: opastat ja perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä ja kohteisiin, laadit työvuorolistoja, huolehdit tavaratilauksista, suoritat laadunvalvontaa sekä hoidat tarvittaessa sijaisjärjestelyjä. Tehtävää voidaan räätälöidä hieman oman osaamisesi mukaan.
 
Työskentelet sujuvasti yksin sekä tiimissä ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja toimia asiakaslähtöisesti. Olet joustava, luotettava ja järjestelmällinen. Tunnet siivoustyön rutiinit ja sinulla on kokemusta vaativistakin asiakastilanteista. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 12 - 00 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.
 
Edellytämme aikaisempaa ja monipuolista kokemusta elintarvike- ja puhdistusalalta (esimerkiksi palveluohjaajan-tehtävät) sekä soveltuvaa koulutusta esimiestehtäviin (esimerkiksi restonomin-koulutus tai siivousteknikko). Sinun ei tarvitse olla alan kokenein konkari, sillä kokemusta voit korvata oikeanlaisella asenteella ja halulla oppia uutta. Tehtävä edellyttää lisäksi hyviä IT-taitoja. Tehtävässä tarvitset myös ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Tarhanen numerosta 050 598 8049.

 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoiseksi esimieheksi, vaihtelevan työn sekä osaavan tiimin tuen. ISS:llä sinulla on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Oletko sinä hakemamme henkilö?  Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 18.7. mennessä.


 
ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.