Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Haemme kokenutta siivouksen PALVELUESIMIESTÄ pääkaupunkiseudulle

ISS Direct – ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

Palveluesimiehenä vastaat alueen asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta siivoustyön johtotehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus siivous- tai palvelualalta. Hallitset taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja kehittää sitä edelleen. Tehtävä edellyttää myös oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän isossa ja kehittyvässä kansainvälisessä konsernissa. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluiden parissa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juho Selin, puh. 040 736 5459.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot