Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsimme PALVELUESIMIESTÄ Kouvolaan.


ISS Direct – ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


Palveluesimiehenä vastaat nimettyjen asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa ISS Palveluiden asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden ja laadun toteutumista päivittäin. Vastaat oman yksikkösi päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, sekä henkilöstön johtamisesta.


Toimit asiakasrajapinnassa, kehittäen ja syventäen asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen, vakituinen ja täysipäiväinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin, joustavasti klo 7-17 välille. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden esimieskokemusta, sekä monipuolista siivousalan työkokemusta. Alan koulutus on myös edellytyksenä, kuten siivousteknikko tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto. Hallitset taloushallinnon perusteet ja Office-ohjelmat. Suomen kieli on hallussa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Etsimämme henkilö on siivous- ja puhtauspalvelualan ammattilainen, joka on varustettu vahvalla asiakaslähtöisellä asenteella ja valmiudella ottaa vastuuta ja oppia uutta. B-ajokortti on välttämätön työn liikkuvan luonteen takia, ja tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon.


Valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän isossa ja kehittyvässä kansainvälisessä konsernissa. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluiden parissa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Kuulostaako sinun paikaltasi? Jätä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2021.


Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Katariina Kinos, puh. 0400 906 158.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot